Wie zijn wij?

Over Ons

Wij verbinden door persoonlijke benadering en betrokkenheid met werknemers en werkgevers. 

 Let’s Work Now | HRM is door de ruime kennis en ervaring in het begeleiden , coachen en re-integreren van werknemers een belangrijke waarde voor onze opdrachtgevers om ze hierin optimaal te ontzorgen. Dit maakt ons sterk , maar nog belangrijker onze opdrachtgevers ook!

Let’s Work Now | Werving & Selectie  richt zich met een sterk regionaal karakter op de werving van talentvolle medewerkers. Sinds 2013 actief in de Oost en Noord Nederland.

Aangezien wij regionaal opereren zijn wij goed op de hoogte van vraag en aanbod binnen onze branche. Dit stelt ons in staat de behoeften van onze opdrachtgevers op de juiste manier te interpreteren en een goede match te maken tussen opdrachtgever en medewerker.

Let’s Work Now | Account & Finance is een belangrijke dienst binnen de organisatie. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers met diverse financiële diensten zoals o.a. loonadministratie en advies. Deze ervaring en kennis hebben wij al sinds 1987 opgebouwd. 

 

Wij verbinden werknemers en opdrachtgevers al 15 jaar

15

Dit zijn wij!

Ruud Schreur

Directeur & Intercedent

Visie , creativiteit en betrokkenheid. Dat motiveert onze Ruud. In combinatie met cijfers waar hij jarenlang in verdwaald was en het ondernemerschap in de re-integratie en arbeidsbemiddeling markt staat Ruud met 2 voeten op de grond voor het bedrijf!  

Jolanda ten Dolle

Intercedent & Officemanager

Onze Jolanda dat is de pilaar van het bedrijf en ze houd alles op de rit! Met haar enthousiasme en precisie zorgt ze ervoor dat al onze geplaatste krachten binnen no-time worden geholpen!

Wilma Geerts

Loonadministratie

Is werkzaam op onze loonadministratie en erg geinteresseerd in regelgeving & arbeidsrecht.Daarom zit zij bij ons op het juiste adres.

Mieke Meerbeek

Loonadministratie

Ontzorgen , betrokken en cijfers.Dat is onze Mieke.Ze weet hoe ze alles rond kan maken tot op de cent. Niks is haar onbekend in cijferland , en dat geeft vertrouwen. We zijn daarom erg blij dat ze ons is komen versterken!

Rietje Esselink

Administratie & Officemanager

Door jarenlange ervaring, zorgt zij dat onze administratie op orde is en blijft!