Werkgever

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Door de ontwikkelingen op de huidige arbeidsmarkt is de vraag naar gekwalificeerd personeel toegenomen. U als opdrachtgever stelt dan ook terecht eisen aan uw personeel, of het nu gaat om een korte of lang opdracht.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Sociaal Fonds Taxi, wat zorgt voor waarborging en naleving van de cao. Onze medewerkers worden dan ook identiek beloond aan uw medewerkers, er is geen verschil in arbeidsvoorwaarden.

Wij zijn in staat om voor u de juiste kandidaten te werven die voldoen aan de eisen die u hen stelt. Elke kandidaat wordt op onze locatie uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek om een goed beeld te kunnen krijgen van de medewerker.

Het kan voorkomen dat u medewerkers in dienst heeft in de vorm van tijdelijke contracten en dat de maximale termijn (2 jaar) in zicht komt. U wilt deze medewerker graag behouden? Dat kan, onder voorwaarden nemen wij deze medewerker voor onbepaalde tijd in dienst zodat u met hem/haar verder kunt!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag lichten wij onze dienst in een persoonlijk gesprek nader toe.